Mitsubishi


Sommarerbjudande

MITSUBISHI MOTORS

Vår favoritfärg är grönt!

Vi vill att du ska veta vad vi gör för att minska den påverkan våra bilar har på miljön. Det är därför vi vill berätta vad vi gör just nu för att väsentligt minska CO2-utsläppen med bilar som Outlander Plug-in Hybrid, Space Star och vår helt eldrivna bil i MiEV. Du kan titta närmare på vad vi gör för att göra våra tillverkningsprocesser grönare, och varför inte läsa våra tips om hur du själv kan bidra genom att köra både grönare och billigare.

Mitsubishi Motors tar vår planets hälsa på allvar. Vi har granskat varje aspekt av vår verksamhet, från att konstruera aerodynamiska, bränslesnåla fordon till att minska utsläppen från våra fabriker. Vi tar också ansvar för våra fordon när de kommit till slutet av livscykeln. Vi tar tillbaka och återvinner äldre fordon. Dessutom arbetar vi för att en ännu högre andel av bilarna ska kunna återvinnas.

Vi använder oss av den senaste tekniken för att minska energiförbrukningen och avfallsmängden, samtidigt som vi förbättrar produkternas kvalitet.

Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid – Låt tystnaden tala

Ibland säger tystnaden så mycket mer än ord. Den kan berätta om svåröverträffad komfort och kvalitet. Om effektivitet, ren prestanda och en kraft som inte behöver göra sig hörd för att kännas. Med dubbla elmotorer kombinerade med en effektiv bensinmotor liknar vår plug-in hybrid SUV heller ingen annan bil. Så låt den ta dig bortom vanliga vägar och upptäck ett tystare och mer effektivt sätt att upptäcka. Upp till 54 km körsträcka på enbart el gör att de flesta körningar kan klaras utan hjälp av bensinmotorn. Framdrivningen är tyst och kraftfull. Toppfarten på enbart el är ända upp till 120 km/h.

  • Snabbladdning på 25 minuter
  • Körsträcka på el upp till 54 km
  • Viktad bränsleförbrukning 1,7 l/100km
  • CO2 41 g/km

Modeller